tiistai 7. helmikuuta 2017

Rikostilastot, naiskaus, Birger


"..Poliisi KSML:lle vihapuheesta: Netin rikollisuus on hallitsematon ja loputon suo"
"Netissä leviävästä vihapuheesta on tullut niin hallitsematonta, että poliisin on mahdoton suitsia vihapuhetta täydellisesti."



- No, tämä on nyt vain villi ehdotus.. mutta mitä jos vaihdettaisiin termistöä, ja kutsuttaisiin vihapuhetta kivapuheeksi, niin silloin se loputon suo kuivuisi. Ihan tuosta vain PLÄTS, ja rikollisuus laskisi.








..Vaihdetaan myös raiskauskin naiskaukseksi, niin se olisi vain jonkinmoinen pikapanomainen tapahtuma, eikä kävisi korvaan niin negatiivisella sävyllä.






...Mhhmm... naiskaus... Sehän on ihan naiskattavan vika kun vastuuttomasti kuljeskelee yksin pimeissä puistoissa keskellä yötä.. Jotkut aivan tieten tahtoaan, koska nainen nyt sattuu olemaan vähän perverssi olento joka pitää naiskauksesta, tai ainakin fantasioi siitä yhtenään, non stop, stop and go, ja kiima-aika alituiseen päällä.
    Mutta siitäkin on aikaa kun Kuningas Birger Maununpoika lähetti söpön turvakirjeen kaikille kuumille karjalan tytöille. Taisi olla 1300-luvun alussa. Eihän sitä nyt voi nykynaiskarit muistaa kun eivät eläneet silloin. Onkohan se ylä-asteella pakollisena opeteltavana, jotta iskostuisi päähän. Jos ei niin saisi olla.








Hei ja tsau vaan siellä, Suomen läskipäät, äpärät, huorat, ja orjat. Minä, Birger, Jumalan armosta sveealaisten ja goottien kuningas, toivotan kaikille(paitsi manneille ja saamelaisille pösilöille), jotka tämän kirjeen lukevat, iankaikkista menestystä Jumalassa.

  Tämän kirjeen kautta tahdomme tehdä tiettäväksi sekä jälkeläisille että aikalaisille, että Me, jalojen miesten, herrojen Knuutti Juhonpojan, itä-goottien laamannin, Thorvi Ketilluksenpojan ja Johannes Brunckowin meidän drotsetimme sekä niinikään muitten rakkaitten neuvonantajiemme neuvosta ja suostumuksesta olemme lujasti säätäneet lakina noudatettavaksi, että älkää tunkeko sitä lihaa joka naaraaseen, vitun idiootit, ainakaan väkisin.
   Leperrelkää ensin ja olkaa hieman machoja niin kyllä se siitä sujuu muutenkin. Joten kaikkien meidän valtamme alaisten vaimojen eli naisten, jotka asuvat Viipurin linnamme tienoilla eli Karjalan maassa, — olivat sitten naidut, lesket tai neitsyeet, — tulee nauttia täyttä rauhaa ja turvallisuutta, niinkuin itse suur-homoruotsin valtakunnassamme, sekä omaisuuteen että persooniin katsoen, koska ankarin kuninkaallinen kostomme tulee rikkojia kohtaamaan, esim muna katki, naps.   

Sentähden ankarasti siis vittu vieköön kiellämme kaikkia ja jokaista rohkenemasta joillakin väärinteoilla haitata tai rasittaa yllämainittuja vaimoja eli naisia, taikka tehdä heille mitään ruumiillista väkivaltaa, jos tahtoo välttää kuninkaallisen kostomme, sen nimittäin, joka yllämainitussa Ruotsin valtakunnassa lakina noudatetaan. Yningessä Herran vuonna 1316, 1 p. lokakuuta.
Terveisin kuuma kollinne Birger ja kamut.
ps. tulen ensi kuussa käymään viipurissa vähän naiskailemaan kuninkaallisen kaartini kanssa. Alkakaa rullata niitä hameenhelmoja jo ylös, viipurin huoraäpärät.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti